Bezorgservice - Apotheek Ooster - Welgelegen - Apeldoorn

Apotheek Ooster-Welgelegen

Bezorgservice

Bezorgen van herhaalmedicatie

Wij bezorgen uw medicijnen graag en kosteloos bij u thuis. Chronische medicijnen worden volgens de volgende bezorgroute bezorgd:

Postcode Bezorgdag
7312 t/m 7315 Dinsdag, Donderdag
7321, 7322 Woensdag, Vrijdag
7323 t/m 7326 Dinsdag, Donderdag
7327 t/m 7334 Woensdag, Vrijdag
Overig* Dinsdag, Vrijdag

Houdt u er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren tot uw arts de medicatie heeft goedgekeurd. Zorg er dus voor dat u uiterlijk drie werkdagen voor uw bezorgdag de herhaalaanvraag doet.

Bezorgen van nieuwe medicatie van uw huisarts of specialist

Als uw huisarts of specialist op het recept aangeeft dat uw nieuwe geneesmiddelen bezorgd moeten worden, doen wij dat nog dezelfde dag, mits het recept binnen is voor 16:30. Als een product niet voorradig is nemen wij contact met u op voor het bespreken van een oplossing.

Bezorgtijdstip

Wij kunnen geen tijdstip afspreken met u. De bezorger bepaalt zijn eigen route naar gelang de hoeveelheid aangeboden pakjes.

  • Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan neemt onze bezorger uw pakket mee terug naar de apotheek. U vindt dan een bezorgkaart in uw brievenbus. Hierop staat wanneer de bezorger opnieuw langskomt. Of u wordt gevraagd om contact op te nemen met de apotheek om de bezorg-/ophaalmogelijkheden te bespreken.
  • Wilt u dat wij uw pakket afleveren via uw brievenbus of bij de buren als u niet thuis bent? Spreek dit af met de apotheek.
  • Bent u de tweede keer niet thuis als de bezorger langskomt? Dan mag de apotheek € 5,- bezorgkosten in rekening brengen.

Afhaalkluis

Bent u niet in de gelegenheid om thuis te blijven, wij hebben ook een afhaalkluis welke 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is.  Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u ons ook mailen of bellen.

Disclaimer

De bezorgservice is een onbetaalde service van de apotheek voor klanten welke niet in staat zijn om langs te komen bij de apotheek of afhaalkluis. Deze service geschied op basis van goed vertrouwen, als dit vertrouwen word geschaad kan de apotheek weigeren om tot bezorging over te gaan.

*  In overige gebieden word alleen bezorgd als het qua tijd en afstand fatsoenlijk bereikbaar is t.o.v. de apotheek. Bij twijfel neemt u gerust contact op met de apotheek.